Krista Jacobsen Jensen

Rouw en verlies begeleiding door Krista Jacobsen Jensen In Utrecht, Amsterdam & omgeving

Rouwtherapeut Utrecht voor vrouwen en mannen.

Verlies in het leven en het rouwproces

Het leven kent vele verschillende vormen van verlies: bijvoorbeeld verlies aan overlijden, verlies van relatie (echtscheiding) of vriendschap, een baan of vastlopen van studie.
Worstel je met een verlies? De gevoelens die bij verlies en rouw horen zijn voor iedereen anders. Vaak spelen gevoelens van verdriet, pijn, gemis, boosheid, irritatie en het missen van plezier een belangrijke rol. Stilstaan bij jouw gevoelens is van wezenlijk belang bij rouwverwerking. Rouwtherapie helpt je hierbij en brengt weer rust en plezier in jouw leven.

Rouwbegeleiding (ook wel rouwtherapie of rouwverwerking genoemd) in de praktijk.

Je bent welkom in mijn praktijk in Utrecht. Ik ben gevestigd in Utrecht Oost. Mijn naam is Krista Jacobsen Jensen, systemisch verlies- en rouwbegeleider. Ik begeleid mannen en vrouwen die na grote tegenslag – in welke vorm dan ook – niet meer weten hoe ze verder moeten. Deze begeleiding wordt door veel mensen ook wel rouwtherapie, rouwverwerking of rouwcoaching genoemd.
Samen onderzoeken we jouw verlies, wat dit voor je betekent en hoe jij je actief kunt verbinden met je verdriet. Een traject bestaat gemiddeld uit zes sessies.

Waarom Rouwtherapeut in Utrecht?

Tijdens het traject wordt helder waar jouw pijn zit en welke stap je hierin kan zetten. Je leert je gevoelens te doorvoelen, doorleven en te dragen. Ik stimuleer je daarin je eigen pad te bewandelen. Paradoxaal genoeg zorgt juist het doorvoelen van verdriet voor rust en ruimte. Stap voor stap hervind je jouw levenslust in een leven met verlies. Je voelt je weer verbonden met jezelf en met anderen. Je ervaart rust, ruimte en voelt weer plezier in het leven. Je kijkt naar de toekomst en voelt je vrij.

Contact met Rouwtherapeut Utrecht

Mijn naam is Krista Jacobsen Jensen en ik ben een professionele rouwtherapeut in Utrecht. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen. Je bent welkom met jouw vraag via contactformulier of 0626972272. Ik ontmoet je graag.